Ivan Buchinger Oktagon : Oktagon 25 / Najväčší trhák nebude bojom o titul keďže súper ivana buchingera vojto barborík nesplnil váhový limit a v oboch prípadoch váženia prekročil hranicu o 0,4 kilogramu.

ivan buchinger má zkušeností na rozdávání, snad i proto věří, že se může ovládnout hned tři váhové kategorie. Barborík, pokud vyhraje "buki", stane se prvním dvojnásobným šampionem. oktagon 21 is closed for new predictions. oktagon 21 | 2021.01.30 | brno, czech republic discussion. Leaderboard of the best predictions by member:

Leaderboard of the best predictions by member: Kedy Pojde Ivan Buchinger Znovu Do Boja A Co Hovori Na Titulovy Zapas Strednej Vahy Vemola Vs Datelinka Mma Fanatik Mma Magazin O Bojovych Sportoch
Kedy Pojde Ivan Buchinger Znovu Do Boja A Co Hovori Na Titulovy Zapas Strednej Vahy Vemola Vs Datelinka Mma Fanatik Mma Magazin O Bojovych Sportoch from www.mmafanatik.eu
ivan buchinger má šanci se stát prvním dvojnásobným šampionem organizace oktagon mma. Stalo sa tak krátko po tom, čo sa buchingerovým manažérom stal jeho veľký kamarát attila végh a jeho domovským miestom proklamovaný spartakus fight gym práve pod vedením víťaza zápasu storočia. Už zítra nás opět čeká další mma turnaj organizace oktagon mma. Zajímavé ale byly i další duely. Slovenský bojovník ivan buchinger sa stal šampiónom perovej hmotnosti (do 66 kg) v organizácii oktagon mma. oktagon 27 s poriadnymi problémami: Barborík, pokud vyhraje "buki", stane se prvním dvojnásobným šampionem. oktagon is returning to slovakia nepela stadium!

Pozici favorita v zápase nakonec potvrdil zkušený buchinger, který svého protivníka porazil jednomyslným rozhodnutím sudích a získal tak pás šampiona pérové váhy.stal se tak historicky prvním bojovníkem, který drží tituly ve dvou váhových divizích organizace oktagon mma.

Titul a s ním i opasek náležel mateuszovi legierskému, který ale nemůže bojovat až do léta. Dosavadní šampion mateusz legierski, který získal titul díky výhře nad štrbákem, totiž vedení oznámil, že bude. Fighterská legenda sa vracia späť na domácu scénu! Etelaky at oktagon 18 on tapology. Šampion ivan buchinger mění plány. Pětatřicetiletý slovenský zápasník se po sobotním. A potvrdil to i na včerejším turnaji oktagon 27 v bratislavě, kde vyválčil v pětikolové bitvě s vojtou barboríkem titul v pérové váze. oktagon is returning to slovakia nepela stadium! V kleci se setkal i s nejznámějším mma bijcem conorem mcgregorem. O titul pérové váhy oktagonu se porvou legendární ivan buchinger a stále velká naděj vojto barborík. Šancu na titul a opasok šampióna perovej váhy však bude mať len jeden bojovník. Paradeisera a zkušený veterán slovenského mma ivan buchinger se střetli na na oktagonu 20 v zápase o pás šampiona lehké váhy oktagonu. Už zítra nás opět čeká další mma turnaj organizace oktagon mma.

Pětatřicetiletý buchinger je prvním bojovníkem oktagonu, který má současně dva pásy české organizace. ivan buchinger a jeho kariéra. ivan buchinger a jeho kariéra. The winners are born on the mat, but the champions are created in the head. Poté, co se stal prvním dvojitým šampionem v historii oktagonu, vyzval "růžového pantera"

To se dozvíte v honzově. Oktagon 21 Paradeiser Buchinger Vysledky Zapasova Karta Video
Oktagon 21 Paradeiser Buchinger Vysledky Zapasova Karta Video from i.ytimg.com
ivan buchinger a jeho kariéra. Zimní stadion ondreje nepely se v sobotu stal dějištěm turnaje oktagon 27, jemuž vévodil titulový zápas ivan buchinger vs. Titul a s ním i opasek náležel mateuszovi legierskému, který ale nemůže bojovat až do léta. 142 total members made predictions on this event, breaking down as follows below. Hlavní zápas turnaje oktagon 27 nám přinese nového šampiona pérové váhy. ivan buchinger se měl v odložené premiéře poprvé představit na domácí scéně 30. Tapology members can make predictions for upcoming mma & 🔥 největší akce slovenského mma tohoto roku!

Jeden pás už má, pokud v sobotu získá druhý, cíl je jasný.

ivan buchinger a jeho kariéra. Najväčší trhák nebude bojom o titul keďže súper ivana buchingera vojto barborík nesplnil váhový limit a v oboch prípadoch váženia prekročil hranicu o 0,4 kilogramu. oktagon 27 problémy na váze! Full results of oktagon 21 which takes place saturday, jan. Fighterská legenda sa vracia späť na domácu scénu! Paradeisera a zkušený veterán slovenského mma ivan buchinger se střetli na na oktagonu 20 v zápase o pás šampiona lehké váhy oktagonu. Slovenský mma bojovník ivan buchinger porazil v pětikolové bitvě titulového zápasu organizace oktagon v bratislavě krajana vojtu barboríka na body a získal pás šampiona v pérové váhové kategorii. V kleci se setkal i s nejznámějším mma bijcem conorem mcgregorem. ivan buchinger většinu fanoušků i odborníků překvapil svým efektním a tvrdým boxem, který. Souboj legendy s obrovskou nadějí. Piatkové váženie bojovníkov výrazne zamiešalo karty pred titulovým súbojom. Kdo je favoritem a jak zápas dopadne? Šancu na titul a opasok šampióna perovej váhy však bude mať len jeden bojovník.

Full results of oktagon 21 which takes place saturday, jan. Na zimním stadionu ondreje nepely v bratislavě se za přítomnosti diváků už 11. Další velký turnaj roku oktagon 27 nabídne to nejlepší především ze slovenského mma. Alex lohoré karlos vémola o titul 84 oktagon 19 5. Titul a s ním i opasek náležel mateuszovi legierskému, který ale nemůže bojovat až do léta.

Titul mohol získať len buchinger. Mma Spirit Autor Bei Mma Spirit Home Of Champions Seite 3 Von 143
Mma Spirit Autor Bei Mma Spirit Home Of Champions Seite 3 Von 143 from mmaspirit.tv
Organizace oktagon mma před svými turnaji na youtube pravidelně vydává sérii videí s názvem na dohled, kde fanoušci mohou nahlédnout pod pokličku přípravy jednotlivých bojovníků. Septembra na turnaji oktagon 27 v bratislave, v ktorom zabojuje o titul perovej váhy. ivan buchinger ronald paradeiser "buki" Šancu na titul a opasok šampióna perovej váhy však bude mať len jeden bojovník. Dejiskom jednej z najväčších akcií roka bude zimný štadión ondreja nepelu v bratislave, kde sa v hlavnom zápase postavia proti sebe ivan buchinger a vojto barborík. oktagon 27 problémy na váze! To se dozvíte v honzově. ivan buchinger má zkušeností na rozdávání, snad i proto věří, že se může ovládnout hned tři váhové kategorie.

Tapology members can make predictions for upcoming mma &

Organizace oktagon mma před svými turnaji na youtube pravidelně vydává sérii videí s názvem na dohled, kde fanoušci mohou nahlédnout pod pokličku přípravy jednotlivých bojovníků. Nedávný díl se zaměřil právě i na hlavní dvojici turnaje a při té příležitosti si ivan buchinger píchnul do svého soupeře. Barborík, pokud vyhraje "buki", stane se prvním dvojnásobným šampionem. Na zimním stadionu ondreje nepely v bratislavě se za přítomnosti diváků už 11. Alex lohoré karlos vémola o titul 84 oktagon 19 5. Decembra odštartuje posledný tohtoročný turnaj oktagon 20, ktorý prinesie množstvo zaujímavých a. Etelaky fight video, highlights, news, twitter updates, and fight results. Jaký průběh a výsledek očekávat? Slovenský bojovník má za sebou fenomenální bojovou kariéru, v níž se stal držitelem hned několika titulů, a to v. Hlavní zápas turnaje oktagon 27 nám přinese nového šampiona pérové váhy. buchinger je slovenský zápasník smíšených bojových umění, který momentálně bojuje pod záštitou československé bojové organizace oktagon mma, ve které si jen nedávno vybojoval titul šampiona lehké váhy. Představí největší esa slovenské scény ivan buchinger, vojto barborík, gábor boráros, či robo pukač. The winners are born on the mat, but the champions are created in the head.

Ivan Buchinger Oktagon : Oktagon 25 / Najväčší trhák nebude bojom o titul keďže súper ivana buchingera vojto barborík nesplnil váhový limit a v oboch prípadoch váženia prekročil hranicu o 0,4 kilogramu.. K souboji o další opasek. buchinger bude mať šancu stať sa vôbec prvým bojovníkom organizácie oktagon mma, ktorý získa opasok v dvoch váhových kategóriách. Pětatřicetiletý slovenský zápasník se po sobotním. Hlavním tahákem byl souboj ivan buchinger vs. V zápase oktagon 27 jej čeká titulová bitva o nového krále pérové váhy.